Regénysorozat indult

A „Vámpírok elárulása” című regényemet sorozatban publikálom ezen az oldalon. A regény 23 részből (fejezetből) áll, ami megfelel egy átlagos filmsorozat szezonjának. Ezek a részek hétfőnként jelennek meg.

 – Miért pont vámpíros könyv?

 – Itt élek Erdélyben, amit a világon mindenütt a vámpírok bölcsőjének tartanak. De Hollywood jobban megél belőle, mint az Erdélyiek, és ezen e könyv semmit sem fog változtatni. Viszont kerestem az erdélyi mondák, legendák és egyéb babonák és hiedelmek között olyan alakokat, akik személyisége megfelelhet egy vámpírnak… De senki se számítson kultúrtörténeti utazásra. Csak egy történet egy Erdély-i lány tollából, hogy a palettán képviseljük mi is magunkat, ha már a mi szüleményünknek tartsák őket.

 – Miről szól?

 – A három ősi ellenségből kettő: a vámpírok és a boszorkányok itt élnek az emberek között. Viszonyukat jelenleg egy békeszerződés határozza meg ami igen csak ingatag lábakon áll. Viszont a fajokon belül, az egyének közt, sem teljes az egyetértés. A cselekményeket az egyéni érdekek kuszasága mozgatja. És ebbe a hatalmi harcok, összetűzések és valódi véres csaták összevisszaságába az emberek is belekeverednek. Közben pedig feltűnik a harmadik ősi ellenség: a vérfarkasok.